Žičara Sljeme cijena karte

Žičara Sljeme cijena karte još nije definirana. Čeka se odluka Gradskog ureda i Zagrebačkog električnog tramvaja. Čim ćemo imati ovu važnu informaciju odmah ćemo vas informirati. Neslužbeno doznajemo kako bi cijena karte u jednom smjeru bez popusta trebala biti 50 kuna.

Karte će se kupovati preko naplatnih uređaja. Uskoro ćemo na ovom linku opisati korake kupovine karte. Želja nam je da vam iskustvo kupovine ulaznice bude jednostavno i praktično. Online kupnja karte za Žičaru Zagreb neće biti omogućene u prvoj fazi. Cijena će najviše ovisiti o dogovoru vlasnika i partnera. Trenutno nemamo informacije o popustima za domaće goste. Također nije poznato hoće li se prodavati godišnja karta. Cijena karte trebala bi biti povoljnija za učenike i studente. Očekuje se da će cijena karte za djecu biti povoljnija. U ponudi prodaje očekuju se obiteljske i grupne karte. Kao što je to uobičajeno na drugim europskim žičarama moći će se kupiti povratna ili karta u jednom smjeru.

Žičara Zagreb cijena karte
Žičara Zagreb cijena karte – samoposlužni naplatni uređaj

Postavljeni su i klasične blagajne za kupovinu karte. Blagajne se nalaze u glavnoj zgradi. Nakon zagrebačke Žičare u Hrvatskoj je najpopularnija ona u Dubrovniku. Klikom na ovaj Link možete pogledati cijene dubrovačke Žičare. Po otvorenju Žičare Zagreb definirat će se Red vožnje. Planirana cijena od 50 kuna bit će jedna od povoljnijih u regiji. Treba napomenuti kako sarajevska košta 80 kuna. Žičare u Sloveniji, Austriji i Italiji puno su kraće a cijena je puno veća od zagrebačke. Zanimljivo je prisjetiti se kako je stara Žičara imala cijenu od 11 kuna. Nova Žičara pružit će vam zadovoljstvo ugodne vožnje. Gondole su opremljene modernim WiFi uređajem, te nosačima za bicikle i skije. Plaćanje će biti moguće gotovinom i karticama. Po uzoru na dubrovačku Žičaru očekuje se online kupovina karte putem servisa poput Ulaznice.hr.

Žičara Sljeme cijena karte
Blagajna za kupovinu karte